GLIWICE

WNĘTRZE MIESZKALNE W STAREJ KAMIENICY

06   /   2016

Projekt aranżacji wnętrza mieszkania w kamienicy w centrum Gliwic.  Przykład minimalizmu, prostoty i piękna w formie. Niewielkie mieszkanie zyskało optycznie dużo przestrzeni poprzez dopracowany, wykorzystujący każdy zakamarek, układ funkcjonalny oraz zredukowanie zbędnych ozdób.

Jasne kolory mieszkania oraz gustownie dobrane elementy wyposażenia wnętrza wpływają na jego ponadczasowość. Jako główny wyznacznik minimalizmu, we wnętrzu zaakcentowana została czysta przejrzysta przestrzeń. Mieszkanie zostało zaprojektowanie zgodnie ze znanym cytatem Ludwiga Mies'a Van der Rohe - 'Less is more'.

DANE KONTAKTOWE:

Tel: +48 601 62 73 11

Email: info@project-or-group.com

created by szczur_cavour

  • Facebook
  • Instagram
  • Vimeo
  • YouTube
  • logo homebook

NAPISZ DO NAS: