GLIWICE

ADPATACJA STRYCHU MIESZKALNEGO

08   /   2016

Projekt adaptacji strychu na 3-pokojowe mieszkanie w kamienicy w centrum Gliwic. Projekt zakłada stworzenie mieszkania mającego czytelny układ funkcjonalny z salonem łączonym z kuchnią oraz jadalnią. Możliwość ingerencji w konstrukcję dachu umożliwił lepsze doświetlenie mieszkania i utworzenie nowego poszerzonego balkonu.

 

Widoczna konstrukcja zadaszenia kamienicy stała się atutem mieszkania, a nie przeszkodą przy adaptacji wnętrza. Wykorzystanie zarówno drewnianej konstrukcji, jak i ukrytej pod warstwą tynku starej cegły nadało charakteru wnętrzu. Nowo zaprojektowane dodatki jeszcze bardziej podkreślają industrialne zacięcie wnętrza. 

DANE KONTAKTOWE:

Tel: +48 601 62 73 11

Email: info@project-or-group.com

created by szczur_cavour

  • Facebook
  • Instagram
  • Vimeo
  • YouTube
  • logo homebook

NAPISZ DO NAS: