GLIWICE

POMIESZCZENIE BIUROWE

10   /   2016

Projekt wnętrza niewielkiej kancelarii prawnej w Gliwicach. Stonowane ciemne barwy sprawiają, że odbiór pomieszczenia stał się bardziej dostojny i prestiżowy. Dzięki pozostawieniu na większości ścian wcześniej zainstalowanych luster oraz pokryciu ich matową folią, dostające się w ciągu dnia promienie słoneczne rozświetlają wnętrze kancelarii.

Zabudowa meblowa oraz dodatki wykonane zostały na wymiar, dzięki czemu doskonale odpowiadają potrzebom i oczekiwaniom klienta. Klasyczne wnętrze z nowoczesnym zacięciem wpisuje się w charakter młodej, rozwijającej się kancelarii. 

DANE KONTAKTOWE:

Tel: +48 601 62 73 11

Email: info@project-or-group.com

created by szczur_cavour

  • Facebook
  • Instagram
  • Vimeo
  • YouTube
  • logo homebook

NAPISZ DO NAS: