GLIWICE

KONKURS

PRZYJAZNE PODWÓRKO

09   /   2018

Projekt przygotowany w ramach konkursu "Przyjazne Podwórko" organizowane przez Miasto Gliwice. W projekcie przewidziano modernizację zaniedbanego obecnie podwórka. Wymiana nawierzchni, posadzenie nowych drzew, dbałość o zieleń oraz aranżacja miejsca do spotkań mieszkańców były najważniejszymi zadaniami dla projektantów. Dodatkowo przewidziano miejsce na przetrzymywanie rowerów oraz umiejętnie zamaskowano istniejące śmietniki.

 

Dobór designerskich lamp oświetleniowych scala projekt i nadaje odpowiedni klimat temu miejscu. Dzięki przemyślanemu i dobrze wykonanemu projektowi, wspólnota mieszkaniowa została jednym z laureatów konkursu i otrzymała dofinansowanie na realizację jej wymarzonego podwórka.

DANE KONTAKTOWE:

Tel: +48 601 62 73 11

Email: info@project-or-group.com

created by szczur_cavour

  • Facebook
  • Instagram
  • Vimeo
  • YouTube
  • logo homebook

NAPISZ DO NAS: