GLIWICE

ARANŻACJA STRYCHU

12   /   2018

Aranżacja strychu na przestrzeń mieszkalną w jednej z gliwickich przedwojennych kamienic. Wnętrze to łączy ze sobą drewnianą konstrukcję i kontrast kolorów. Dzięki zaprojektowaniu licznych okien dachowych poddasze stało się jasne. Założeniem podczas tworzenia projektu było wytworzenie optyczne dużej przestrzeni, co udało się dzięki zastosowaniu przesuwnych szklanych ścian pomiędzy sypialnią, garderobą oraz salonem. 

Połączenie zestawu wypoczynkowego Space Copenhagen wraz z drewnianymi meblami ze stalowymi dodatkami oraz odsłonięcie ceglanej ściany za aneksem kuchennym dodaje wnętrzu ciepła i głębi.

DANE KONTAKTOWE:

Tel: +48 601 62 73 11

Email: info@project-or-group.com

created by szczur_cavour

  • Facebook
  • Instagram
  • Vimeo
  • YouTube
  • logo homebook

NAPISZ DO NAS: